fbpx

Utbildningar

Datum och information om aktuella kurser


Från 1 oktober 2022 är teoriprovet giltigt i fyra månader. Teoriprovet måste vara godkänt för att körprov ska utföras. 

Föranmälan krävs till alla våra kurser.

Mälarstadens trafikskola

Körutbildning B-körkort

Körutbildningen sker i våra Volvo XC40 och BMW 218 och BMW I4. Vi satsar på kvalitet och miljö och erbjuder nu dig som kör automat att köra någon av våra fyra elbilar. Utbildningen skräddarsys efter kundens önskemål om hur snabbt målet att få ett eget körkort skall nås. Naturligtvis erbjuder vi intensivkurs, med eller utan boende, för dig som så önskar. Innan du kan börja övningsköra behöver du en giltig legitimation och körkortstillstånd. 

Körkort för MC

Vi utbildar för körkort A1, A2 och A. De motorcyklar vi övningskör med är följande.
A1: Yamaha MT 125, A2: Yamaha MT-07, A: Yamaha MT-07
Säsongen sätter igång så fort vädret tillåter och avslutas någon gång i oktober beroende av väder. Självklart kan du börja plugga teori när som helst under året. Behöver du böcker och teorifrågor, kontakta oss.

MC-utbildning
Mopedutbildning

Mopedutbildning

Vi utbildar både moped klass 1 och 2.  I vår prislista kan du se vad som ingår i dessa paket. Om du vill veta mer, kontakta oss för närmare information.

Mopedkurs:

V24 onsdag-fredag teori klass ett och två. Körövning 2×2 timmar för klass ett bokas separat.

V25 teori klass 1 och 2: tisdag kl 13.30-17.40, onsdag kl 13.10-17.20, torsdag kl 13.10-15.10. Körövning 2*2 timmar för klass 1 bokas separat

 

 

Handledarutbildning

Handledarutbildningen är obligatorisk för privat övningskörning. Elev och handledare måste ha gjort utbildningen under de senaste 5 åren. Ni behöver inte göra den tillsammans, om det passar er bättre att göra den vid olika tillfällen. Vid för få bokningar kan kurser komma att ställas in eller flyttas. 

Mälarstadens trafikskola
Mälarstadens trafikskola

Intensivkurs

Vår intensivkurs, som vi erbjuder både för personbil och mc, har snabbt blivit populär bland både västmanlänningar och kunder längre ifrån. 

Teori

Vi håller teorilektioner tisdagar kl 16.10-17.30.Teorikursen är uppdelad på fyra tillfällen, men du får gärna vara med på samma teori flera gånger. Vi håller även intensivteori jämna veckor måndag – torsdag kl 9.15-10.35, det går bra att delta även vid dessa tillfällen

Undervisning
Mälarstadens trafikskola

Risk 1 & 2

Riskettan håller vi i vår teorisal jämna veckor. Kontakta kontoret för information. Gäller det MC kontakta kontoret för datum. Anmälan krävs.

Risktvåan bil håller vi i samarbete med Salabanan. Hämtning och lämning på trafikskolan. Vi håller den ojämna veckor. Risktvå mc hålls i samarbete med Krekolas trafikskola. Den hålls på Gröndal i Eskilstuna och dit tar du dig själv. Kontakta kontoret för information. Anmälan krävs.

Taxiutbildning Tar en Paus för närvarande

Kontakta oss med ditt ärende

Skriv dina frågor om kurser, utbildningar och tider i formuläret. 
Vi kommer att kontakta dig så fort vi kan för att skräddarsy din utbildning efter dina önskemål.

Rulla till toppen